Sprinter Distribution

Sprinter 2000 S.A. (cunoscuta in ultima perioada ca „Sprinter Distribution”) este o companie romaneasca infiintata in 1994 care a reusit sa ocupe un loc de frunte in randul companiilor de marketing & distributie din Romania.

Deschizator de drumuri, Sprinter s-a impus in Romania cu distributia unora din cele mai importante marci de baterii pe plan mondial – Varta, Saft, Steco si Rayovac. Dupa anul 2000, portofoliul de produse si branduri distribuite s-a dezvoltat in permanenta.

previous arrow
next arrow
Slider

Experienta

Experienta acumulata in timp, fidelitatea fata de domeniul ales la inceput, calitatea produselor, insotite de servicii prompte au contribuit in relatiile cu clientii la dezvoltarea unor parteneriate pe termen lung.

Pentru crearea acestor parteneriate, Sprinter s-a bazat pe un set solid de valori:

 • Calitate

  Valoarea primordiala – oferirea de produse si servicii pe masura asteptarilor clientilor

 • Promptitudine

  Distributie rapida si de incredere

 • Flexibilitate

  Produse si servicii adaptate fiecarui client in parte (merchandising, recomandari de stoc etc.)

 • Continuitate si consecventa

  Dezvoltarea unor parteneriate pe termen lung prin perpetuarea acelorasi valori, prin pastrarea acelorasi principii atat in relatia cu clientii cat si cu furnizorii

Incepand cu anul 2000, Sprinter dezvolta o capacitate de productie pentru acumulatorii de statii de emisie-receptie, iar din 2003 a uneia pentru producerea corpurilor de iluminat de siguranta cu LED-uri.

In paralel, managementul se preocupa de implementarea sistemului de asigurare a calitatii ISO 9001 pe care reuseste sa il certifice in 2011. Ulterior s-au obtinut certificarile si pentru ISO 14001 si ISO 27001.

Astazi, firma deserveste peste 3500 de clienti anual din toata tara, avand un parc auto propriu dar si colaborari cu firme de logistica si curierat.

Principiile urmate in intreaga activitate au atras dezvoltarea continua a companiei, ceea ce a impus la mijlocul anului 2003 separarea activitatii de distributie in trei divizii – DISTRIBUTIE, KEY ACCOUNT si INDUSTRIE/OEM – in functie de tipul de clienti deserviti.

Aceasta separare structurala asigura o mai buna segmentare a pietei contribuind la o mai buna deservire a clientilor.

Succesul este asigurat de echipa Sprinter.

Harta de distributie

Experienta conteaza