Foton - Baterii si lanterne

Foton este un brand propriu Sprinter care ofera energia si lumina necesara libertatii de miscare, incurajeaza un stil de viata activ si nu refuza provocarile.

Citeste mai mult
Escape - Corpuri de iluminat de siguranta
 Escape - Corpuri de iluminat de siguranta

Ne-am propus in 2003 sa producem cele mai performante corpuri de iluminat de siguranta din Romania.

Ne-am dorit sa putem oferi un produs usor de montat si de utilizat, care sa aiba costuri de mentenanta minime, dar in acelasi timp performante deosebite si un design elegant. Escape.

Citeste mai mult
Rayovac - Baterii
Rayovac - Baterii
Avand o experienta de 100 de ani, Rayovac este unul dintre cei mai importanti producatori de baterii din lume: baterii cilindrice (saline, alcaline), baterii auditive, baterii de ceas, baterii cu Li etc.

Citeste mai mult
Peli - Lanterne profesionale si genti de protectie
Peli - Lanterne profesionale si genti de protectie

Brand al companiei americane Pelican Products, Peli este lider in industria de lanterne si genti de protectie profesionale.

Calitatea la superlativ a produselor Peli este recomandata si prin sistemul unic de garantie: „Garantie pe viata… neconditionat!”.

De peste 25 de ani, produsele Peli sunt folosite cu mare succes in diverse medii profesionale (industrial, politie, pompieri, armata) dar si in scop recreativ.

“All trademarks are registered and/or unregistered trademarks of Peli Products, S.L.U. its parents, subsidiaries and/or affiliates.”

Citeste mai mult
Saft - Baterii si acumulatori

 Saft - baterii si acumulatori

Saft este cel mai important producator mondial atat pentru acumulatorii Ni-Cd destinati aplicatiilor industriale cat si pentru bateriile primare cu litiu.

Saft este liderul European in tehnologii specializate pentru industriile de aparare si de cercetare spatiala.

General Electric - Becuri

 General Electric - becuri

Companie infiintata de Thomas Edison, GE pastreaza traditia spiritului inovativ; astfel, de mai bine de 125 de ani produsele pe care GE le inventeaza si le construieste alimenteaza economia mondiala si imbunatatesc vietile oamenilor.

In acest spirit, doi dintre angajatii departamentului de cercetare au primit premiul Nobel: Irving Langmuir in 1932 si Ivar Giaever in 1973.

Brunox - Produse de ingrijire si de intretinere

Brunox - Produse de ingrijire si de intretinere

Brunox® si-a început activitatea în 1976, în Elveţia, ca rezultat al unei activităţi de cercetare în chimie. Fondatorii companiei au identificat o soluţie inovatoare pentru rezolvarea problemei ruginii şi au decis să ofere pieţei acest produs. Brunox a început deci cu o emulsie convertoare de rugină şi un spray anti-coroziv (Brunox Epoxy). Succesul pe scară largă a acestor produse a dus la investiţii majore pentru extinderea gamei, luând naştere în 1995 un spray lubrifiant-degripant (Brunox Turbo Spray). Gama a continuat să se mărească în anii ce au urmat cu repere inovatoare cu diverse aplicaţii.

Brunox® este lider pe piaţa produselor de îngrijire a bicicletelor în Germania. Produsele sunt utilizate şi recomandate şi de marile concerne auto BMW şi Audi. Producătorii de arme Glock, Fiocchi şi SwissArms folosesc la rândul lor şi recomandă produsele de intretinere Brunox.

Hoppecke - Acumulatori stationari cu plumb

Hoppecke - Acumulatori stationari cu plumb

Hoppecke – GERMANIA Unul din cei mai mari producatori mondiali de acumulatori stationari cu plumb.

Varta - Baterii plumb-acid şi baterii moderne

Varta - Baterii plumb-acid şi baterii moderne

Puterea din spatele bateriilor VARTA se numeşte Johnson Controls Power Solutions – liderul mondial de piaţă pentru baterii plumb-acid şi baterii moderne – pentru vehicule convenţionale dar şi Start-Stop, hibrid şi electrice. Şi prima firmă care produce în serie mare baterii litiu-ion pentru vehiculele hibride. Astăzi milioane de oameni din întreaga lume folosesc produsele inovative Varta.

Stayhold - Fixarea obiectelor în portbagaje

Stayhold - Fixarea obiectelor în portbagaje

“Hold anything. Position anywhere”

Cel mai bun sistem organizator patentat , pentru fixarea obiectelor în portbagajele auto.

Salicru - UPS si redresoare

Salicru - UPS si redresoare

Producator din Spania pentru surse tip UPS de cea mai buna calitate, precum si de redresoare, invertoare, prize cu protectie, etc. In Romania este reprezentat de importatorul Sprinter 2000 SA – comenzi@sprinter-distribution.ro

Eve Battery - Baterii cu litiu-tyonil

Eve Battery - Baterii cu litiu-tyonil

Eve Energy Co. – producator de baterii cu litiu-tyonil de foarte buna calitate din provincia Gunagdong, China.

Wolf Safety Lamp - Articole de iluminat portabil

Wolf Safety Lamp - Articole de iluminat portabil

Wolf Safety lamp UK – Producator de articole de iluminat portabil specializate pentru medii periculoase explozive (Antiex), din Marea Britanie. Oriunde exista gaze explozive, vapori sau praf cu risc potential de explozie, un produs „Wolf Safety” iti asigura siguranta !
http://www.wolf-safety.co.uk/

Wisdom - Lampi portabile pentru minerit

Wisdom - Lampi portabile pentru minerit

New Wisdom Investment Limited (WISDOM) – producator din hong Kong de lampi portabile pentru minerit. Produse de calitate foarte buna, certificate CE, IP68, Ex. Brandul „Wisdom” este marca inregistrata in cel putin 110 tari.

Patrol - Articole din materiale plastice

Patrol - Articole din materiale plastice

Patrol Group Polska – producator polonez de articole din materiale plastice, precum cutii pentru scule (DIY), lopeti de zapada, sanii si placi de zapada, ghivece pentru flori, galeti, etc.

Rombat - Baterii auto

Rombat - Baterii auto

Rombat – producator roman de baterii auto cu fabrica la Bistrita, membru al Metair Group.

Experienta conteaza