Prezentare generala

Peli - Lanterne profesionale si genti de protectie

Marca a companiei americane Pelican Products, Peli este lider in industria de lanterne si genti de protectie profesionale. Calitatea la superlativ a produselor Peli este recomandata si prin sistemul unic de garantie: „Garantie pe viata… neconditionat!”.

De peste 25 de ani, produsele Peli sunt folosite cu mare succes in diverse medii profesionale (industrial, politie, pompieri, armata) dar si in scop recreativ.

Toate produsele Peli sunt garantate pentru defectele de materiale si de productie cu exceptia becului si bateriilor. Nu intra sub garantia Peli produsele folosite necorespunzator.

GENTI PELI

GENTI DE PROTECTIE ETANSE

Profesionistii care lucreaza cu aparatura de inalta tehnologie, fragila si de valoare mare, dar si cei ce au nevoie sa transporte echipamente sau alte obiecte in conditii dure (socuri mecanice, vibratii, apa, chiar submersie in apa), trebuie sa aiba in vedere gentile PELI.

Caracteristici generale:

  • toate gentile sunt etanse.
  • toate gentile au supapa de siguranta automata, cu exceptia modelului 1420.
  • gentile sunt rezistente la agenti chimici.
  • gentile Peli sunt conforme cu standardele militare: MIL-STD 4150-J.
  • suprapozabile pana la 180 de kg, test de cadere de la 121,9 cm.

Culori disponibile:

  • negru, argintiu, galben, portocaliu, albastru, rosu, verde.
  • alte culori pot fi solicitate in functie de tip de produs si cantitate.

 

LANTERNE PELI

LANTERNE PROFESIONALE PELI PENTRU CONDITII EXTREME 

Lanternele PELI au calitati care le-au recomandat atat celor ce escaladeaza munti sau fac scufundari, cat si personalului specializat din domeniul petrolier, marina, aviatie, pompieri, salvare, politie, dar si celor ce apreciaza calitatea si functionalitati deosebite intr-o lanterna.

Cele mai multe din lanternele PELI sunt ANTIEX, cu mai multe certificari decat orice alt producator. Cu inovatii in domeniu, cum ar fi suportul de baterii care nu permite inversarea polaritatii, devine imposibila functionarea lanternei in caz de montaj necorespuzator eliminand astfel orice pericol de functionare defectuoasa sau explozie.

Multe din lanternele Peli sunt submersibile (pana la 150 de metri) datorita supapei de protectie care permite eliberarea presiunii si impiedica patrunderea umiditatii.

Reflectorul lanternelor Peli este proiectat pe computer si ofera un fascicol de lumina puternic, focalizat si fara discontinuitati.

www.peli.com
www.pelican.com

Vizualizeaza lista de produse Peli

Experienta conteaza