Baterii auditive Rayovac

Rayovac - Baterii cilindrice, baterii auditive, baterii de ceas, baterii cu Li

Avand o experienta de 100 de ani, Rayovac este unul dintre cei mai importanti producatori de baterii din lume: baterii cilindrice (saline, alcaline), baterii auditive, baterii de ceas, baterii cu Li etc.

Compania Rayovac a fost infiintata in 1906 in Madison, WI – SUA ca ‘The French Battery Company’, preluand numele actual (RAYOVAC CO.) in anii 1930.

In timp se introduc game noi de baterii, incarcatoare si lanterne cu functionalitati si performante deosebite, adaptate nevoilor pietei nord-americane, cea mai mare piata de desfacere in lume.

In urma achizitiei Varta in 2002, Rayovac este al doilea producator mondial de baterii, ceea ce completeaza recordul existent in palmaresul firmei – lider mondial absolut in productia de baterii auditive.

Rayovac a fost in ultimii ani compania producatoare de baterii cu cea mai mare rata de dezvoltare din lume, achizitionand o serie de marci de produs si de facilitati de productie la nivel mondial.

Astfel, in 2005 se formeaza compania Spectrum Brands, corporatia americana care gestioneaza in prezent toate marcile achizitionate, inclusiv cea de la care a plecat totul – RAYOVAC Batteries.

www.rayovac.com

Vizualizeaza lista de produse Rayovac

Experienta conteaza