Termeni de Utilizare

Prin utilizarea acestui site, Dvs. („utilizatorul”) certificati acordul Dvs. cu termenii si conditiile noastre. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu utilizati acest site.

Ne rezervam dreptul de a modifica, adauga sau elimina portiuni din acesti termeni si conditii in orice moment. Va rugam sa verificati periodic efectuarea oricaror astfel de schimbari. Continuarea utilizarii sitului de catre Dvs. ulterior unor astfel de schimbari inseamna ca acceptati respectivele schimbari.

Copyright

Sprinter Distribution este marca inregistrata protejata de legile romanesti si internationale. Drepturile de autor pentru continutul acestui site sunt rezervate in intregime de Sprinter 2000 SA, conform notitei de copyright.

Limitarea Raspunderii

Utilizatorul este in mod expres de acord ca utilizarea acestui site se face pe propria raspundere. Sprinter Distribution nu garanteaza ca acest site va functiona fara intreruperi sau fara erori.

Sprinter Distribution nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea acestui site, nici acuratetea sau gradul de utilitate ale informatiilor furnizate prin intermediul acestui site.

Situl este furnizat utilizatorilor ca atare, fara nici un fel de garantii, explicite sau implicite, incluzand dar nelimitandu-se la garantii de titlu, garantii de vandabilitate sau potrivire pentru un scop specific, altele decat cele care nu pot fi excluse, restrictionate sau modificate conform legislatiei romanesti aplicabile acestui acord.

Limitarea raspunderii se aplica oricaror stricaciuni sau defecte cauzate de orice incetare a functionarii, eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defectiune, intarziere in operare sau transmitere, virus informatic, intreruperea liniei de comunicare, furt, distrugere sau acces neautorizat, modificare sau utilizare uzuala.

Sprinter Distribution sau orice alta persoana fizica sau juridica implicata in crearea, producerea sau distributia acestui site nu va fi in nici un caz responsabila pentru orice stricaciuni, incluzand dar nelimitandu-se la stricaciuni directe, indirecte, accidentale, speciale, pe cale de consecinta sau punitive ce ar putea rezulta din utilizarea sau inabilitatea de utilizare a acestui site. Utilizatorul admite prin aceasta ca dispozitiile acestei sectiuni se aplica intregului continut al acestui site.

Pe langa termenii descrisi mai sus, Sprinter Distribution nu va putea fi trasa la raspundere, indiferent de cauza sau durata, pentru orice erori, inadvertente, omisiuni sau alte deficiente, ca si pentru inautenticitatea informatiei continute in acest site, sau pentru orice intarziere sau intrerupere in transmiterea acesteia catre utilizator, sau pentru orice pretentii sau pierderi ce ar putea decurge sau ar fi cauzate de astfel de situatii.

Nici una dintre partile de mai sus nu va fi responsabila pentru orice pretentii sau pierderi de orice natura ale unor terte parti, incluzand dar nelimitandu-se la profituri pierdute si stricaciuni punitive sau pe cale de consecinta.

Experienta conteaza