Marca a companiei americane Pelican Products, Peli este lider in industria de lanterne si genti de protectie profesionale. Calitatea la superlativ a produselor Peli este recomandata si prin sistemul unic de garantie: „Garantie pe viata acolo unde legea permite”. De peste 25 de ani, produsele Peli sunt folosite cu mare succes in diverse medii profesionale (industrial, politie, pompieri, armata) dar si in scop recreativ. Toate produsele Peli sunt garantate pentru defectele de materiale si de productie cu exceptia becului si bateriilor. Nu intra sub garantia Peli produsele folosite necorespunzator.

GRUPE DE PRODUSE

Lanternele PELI au calitati care le-au recomandat atat celor ce escaladeaza munti sau fac scufundari, cat si personalului specializat din domeniul petrolier, marina, aviatie, pompieri, salvare, politie, dar si celor ce apreciaza calitatea si functionalitati deosebite intr-o lanterna.

Vezi oferta completa de lanterne

Profesionistii care lucreaza cu aparatura de inalta tehnologie, fragila si de valoare mare, dar si cei ce au nevoie sa transporte echipamente sau alte obiecte in conditii dure (socuri mecanice, vibratii, apa, chiar submersie in apa), trebuie sa aiba in vedere gentile PELI.

Vezi oferta completa de genti

Acceseaza magazinul nostru online Sprinter2000

Scroll Up