DESPRE NOI

DE PESTE 25 DE ANI

SPRINTER DISTRIBUTION

Sprinter 2000 S.A. (cunoscuta in ultima perioada ca „Sprinter Distribution”) este o companie romaneasca infiintata in 1994 care a reusit sa ocupe un loc de frunte in randul companiilor de marketing & distributie din Romania.

Deschizator de drumuri, Sprinter s-a impus in Romania cu distributia unora din cele mai importante marci de baterii pe plan mondial – Varta, Saft, Steco si Rayovac. Dupa anul 2000, portofoliul de produse si branduri distribuite s-a dezvoltat in permanenta.

VIZIUNE

Prin solutiile si serviciile pe care le oferim ne propunem sa cream premisele unui climat de incredere  si clienti multumiti.

 

Clientii nostri activeaza in  domenii  diferite si au nevoi specifice; de aceea MISIUNEA pe care ne-o asumam este aceea de a ne consilia clientii oferindu-le consultanta, solutii si servicii personalizate cu ajutorul unei echipe cu experienta extinsa.

VALORILE IN CARE CREDEM:

  • Parteneriatul: suntem partasi la succesul partenerilor nostri de afaceri prin angajamentele pe termen lung pe care ni le asumam alaturi de ei.
  • Calitatea ridicata a produselor si serviciilor: este valoarea principala la care ne-am raportat atunci cand am construit si dezvoltat afacerea.
  • Corectitudinea: aceasta valoare am cautat-o la oamenii ale caror destine s-au intersectat cu cele ale companiei.
  • Profesionalismul: este o alta valoare la care vrem sa ne raportam. Prin actiunile noastre dorim sa devenim un REPER in piata de energie autonoma.
  • Adaptabilitatea: este calitatea de a ne reinventa permanent astfel incat sa fim in pas cu asteptarile clientilor nostri dar si cu evolutia domeniilor in care activam.
  • Continuitatea: cei peste 25 de ani in acelasi domeniu sunt cartea noastra de vizita pe care dorim sa o reconfirmam permanent in relatia cu clientii nostri.

Dezvoltarea unor parteneriate pe termen lung prin perpetuarea acelorasi valori, prin pastrarea acelorasi principii atat in relatia cu clientii cat si cu furnizorii

Incepand cu anul 2000, Sprinter dezvolta o capacitate de productie pentru acumulatorii de statii de emisie-receptie, iar din 2003 a uneia pentru producerea corpurilor de iluminat de siguranta cu LED-uri.

In paralel, managementul se preocupa de implementarea sistemului de asigurare a calitatii ISO 9001 pe care reuseste sa il certifice in 2011. Ulterior s-au obtinut certificarile si pentru ISO 14001 si ISO 27001.

Astazi, firma deserveste peste 3500 de clienti anual din toata tara, avand un parc auto propriu dar si colaborari cu firme de logistica si curierat.

Principiile urmate in intreaga activitate au atras dezvoltarea continua a companiei, ceea ce a impus la mijlocul anului 2003 separarea activitatii de distributie in trei divizii – DISTRIBUTIE, KEY ACCOUNT si INDUSTRIE/OEM – in functie de tipul de clienti deserviti.

Aceasta separare structurala asigura o mai buna segmentare a pietei contribuind la o mai buna deservire a clientilor.

Succesul este asigurat de echipa Sprinter.

Acceseaza magazinul nostru online Sprinter2000