Wolf Safety este liderul mondial in productia de solutii de iluminat pentru zonele cu risc de explozie. Wolf are in gama sa de produse solutii de iluminat portabil, iluminat temporar, precum si transformatoare, toate cu certificare ATEX si IECEX, chiar si ISO. Produsele sunt dezvoltate in Marea Britanie si aproximativ 60% sunt trimise la export in intreaga lume prin reteaua de distributie.

SOVI ™ – Tehnologia noastră brevetata de siguranță optimă – Indicator – SOVI ™ – avertizează clar utilizatorul dacă alimentarea surselor de lumina iese din plaja optima de tensiune. Oriunde este prezent un mediu exploziv (gaz, vapori, ceață sau praf), creând un risc potențial de explozie, Wolf Safety poate asigura  surse de lumină certificate  pentru zonele 0, 1 și 2. Astfel de situații pot fi întâlnite în: exploatarile de petrol și gaze terestre si marine, industria rafinării și petrochimice, prelucrarea alimentelor, produse farmaceutice, fabrici de bere și distilerii, tratarea apei și distribuția gazelor, precum și in actiunile de combaterea si stingerea incendiilor,.

GRUPE DE PRODUSE

Lanterne de mana drepte si in unghi drept, lanterne de cap si lampi de avertizare cu becuri sau versiuni cu LED. Toate aceste produse sunt disponibile pentru utilizare cu baterii sau cu acumulatori reincarcabili.

Vezi oferta completa 

Corpuri de iluminat cu tuburi fluorescente pentru iluminatul de siguranta ce functioneaza la tensiuni joase, kituri de iluminare pentru rezervoare, lampi de lucru cu LED.

Vezi oferta completa 

Transformatoare de tensiune de la 230V si 110V la 24V, 230V la 110V, transformatoare de mare putere, cutii de distributie, piese pentru extensia de cabluri si prelungitoare de cablu tip rola.

Vezi oferta completa

Acceseaza magazinul nostru online Sprinter2000

Scroll Up